tisdag 5 april 2011

You can hear the whistle blow a hundred miles

Har varit riktigt toppenväder idag så direkt jag kom hem från jobbet så gick jag in och bytte till Skinnjackan och hämtade kameran och for ut och fotade! Blev inte så mycket bra bilder egentligen, längtar tills det kommer riktiga vårtecken som Tussilago och sånt kul så det blir lite färg och nått nytt! Nu ser det mestadels bara smutsigt ut med massor med vattenpölar!

I övrigt så har jag sovit dåligt inatt troligast eftersom jag råkade missa att maten inte var laktosfri och fick ont i magen vilket har hållt i sig, är fortfarande inte helt bra... kul... NOT! Vaknade iallafall runt halv 2 och var social med finaste Staffan som jag saknar massor, suger ju endel att han far till jobbet då jag slutar jobba och inte kommer hem förens på natten så det inte går att ses, men vi ses förhoppningsvis snart igen!

Annars så taggar jag ridning på torsdag är så otroligt hoppsugen, och nyfiken på vad vi ska få köra för övning! 

Den bilden jag blev mest nöjd med idag

2 kommentarer:

Kelly sa...

Sv: Jo jag ska faktist gå den kursen i skolan om någon månad. Det ska bli kul och man får hoppas att man klarar det. Är ju som du skrev betydligt mycket enklare att kunna själv, dessutom är jag bara 17 år så det känns inte som någon jätte stress än ;)

linda sa...

sv; jaha oj. På ridskolan där ajg rider 2 gg i veckan så har vi en häst som heter kask. Han är föredetta hopphäst och han är också så som den där hästen då sa att du brukar rida. tack! :D