onsdag 6 maj 2009

When the dawn comes tonight will be a memory

Dagen började inte bra, var supertrött, ni vet då man har så mycket sömnbrist så huvudet gör ont och kroppen verkligen vägrar funka! Sen så ösregnade det, i de flestas mening så regnade det säkert bara, men jag är så anti regn att en droppe skulle kunna räknas som ösregn!

Sen va bussen massor med jätte sen så jag hann börja gå hem innan den kom, sen kändes det smådrygt att fara på skolan å ha projektarbete som jag kunde arbeta med hemma, så idag har det varit jobb, har ritat en till bild, funderar på att göra nån liten text till den men jag kommer inte på vad som passar. Får se vad Chrissan och Malin säger om den, jag är ju alltid så grymt kritisk med det jag själv har ritat så jag tillåter mig inte att tycka det är bra i mer än några sekunder..

Sen har jag sovit film en stund, jonte kom och petade på mig å frågade om jag skulle ha skjuts med han till Mamma och äta middag, han skulle låna Emelies moppe så nu har jag åkt moppe en gång i år, min bror kör helt galet fast jag tror ändå han har läget under kontroll!

Sen så efter middagen så kom Staffan förbi, först satt vi bara och pratade å lyssna på musik, sen blev vi godissugen så vi hamnade på Maxi och sen så virrade vi bort oss ännu mer genom att åka till Ursviken och hälsa på Elmer.. sen så har vi farit runt med bilen, varit på Krysset (jag åt inget) umgåtts med folk men nu är jag då hemma och nästan levande är trött som ett psyk fortfarande! Skönt med sovmorgon imorn!

Godnatt! Har i övrigt några filmer att se, men det vet jag inte när det blir!

1 kommentar:

Chrissie sa...

Jag blir ju inte förvånad att du inte åt nåt.
Glöm inte teckningarna idag. Jag behöver dom som sagt innan imorgon...