lördag 2 maj 2009

Being Emo is hard, let's go shopping

Jag sitter och är sådär lättroad som bara jag kan bli mitt i natten! Googlar på bilder - poems och just nu är jag inne på Emo poems, alltid lika roande!

Jag lovar Chrissan, jag är hellre och shoppar med dig min älskade bestisfestis än cuttar mig! Kärlek på dig!

Var mysigt på valborgs och jag och Chrissan är jätte stabila på att åka buss med massor med kassar och väskor! 2 kassar var + väska på en trång buss! Vi fixade det ju iallafall, fast då vi kom till Skabbis så fick Pingu och John komma och möta oss och hjälpa oss att bära kassar!

Sen levde vi allmänt ohälsosamt, 1,222 kg lösviktsgodis är fullt normalt va? + att vi åt chips och grillade marshmallows och drack massor med dricka! Enda lite nyttiga vi åt var grillat! Så spelade vi GH World Tour! Myspys, och såg 2 heludda filmer!

Idag har jag ju såklart åkt hem från Skabbhamn efter att ha lyckats läsa ut två böcker på en morgon, första var en gammal fullblodsbok (Pollux) som jag velat läsa tidigare men inte haft, och så läste jag Sommarbete en bok som jag läste då jag gick i mellanstadiet eller kanske eventuellt högstadiet är inte riktigt 100 men länge sen var det iallafall! Alltid trevligt att läsa hästböcker dom flesta av dom är dock helt jättelame, men på nått sätt gillar jag dom!

Har sen spenderat massor med tid utomhus ute på altan i Tunika och Leggins för att det var så varmt så nå mer kläder var hemskt å ha! Har även varit hos mamma och ätit grillat och sen for jag tillbaks till pappa och så såg vi Twilight tillsammans, jag har sett filmen för många gånger tror jag, behöver inte texten längre utan vet direkt vad dom säger ändå..

When I first met you I thought "What a fool"
When I started to know you I began to find you cool
When we came closer I started to care
When we became lovers I couldn't imagine life without you here
When we broke up you broke my heart
When we tried again I saw it as a new start
When you broke my heart for the second time I realized you never were mine
And now I'm just lying here
Trying to heal my broken heart and stop my tears


Nej jag har inte kärleksproblem, jag gillade bara dikten. Kanske hade stämt in för över 1 år sen men det var ju som väldigt länge sen!

2 kommentarer:

Chrissie sa...

jag gillade bilden, shopping är lättare än att vara emo ;)

Thelema sa...

Suck, antingen shoppa eller cutta? Pest eller kolera XD?