torsdag 20 januari 2011

But he doesn't want to read the message here

Har haft en lugn dag och sen varit i stallet där det inleddes med att jag fick lov att springa med Rusty som var lite risig för dom skulle kolla han och han behövde röras på, hans ena bakben var inte pjåkigt tjockt.

Sen så tjollrade jag bara rent allmänt där tills det var dags att rida, red Dille (nån som är förvånad ens lite?) han var som han alltid är lite blandad, större delen rätt seg, ibland skulle det gå så fort som möjligt och säger Anna galopp så är det galopp, helst redan då hon TÄNKER ordet, så bråkade lite med han och bad han vänta på MINA signaler, söthästen!

Vi hade iallafall markarbete och han skötte sig fint, var travbommar på medellinjen, sen så växlade vi med att vända till höger eller vänster, åt höger så var det ett litet hinder med travbom, och åt vänster så var det 3 travbommar, den mittersta var upphöjd så vi fick tänka lite vilket är bra!

Har kommit fram till att det är inte lätt att vara musiknörd och hästnörd samtidigt, speciellt inte då dom har hemska hästscener i musikvideor med hästar som ser allt annat än nöjda ut! Videon som video är ju bra, men visst kunde dom ha hoppat över det här nedanför?

Förstår inte riktigt varför man ens vill ha en sånhär scen med i en musikvideo, men kanske bara är jag? Copyright, eh.. Virgin Records? 

Inga kommentarer: