torsdag 19 augusti 2010

I know how I feel about you now

Varit hemma hos Grunko sen i tisdags så därför har det inte blivit så mycket till uppdatering här!

Vi har inte gjort särskilt mycket, i tisdags och igår åt vi god middag bestående av bilderna nedan, vitlökskroketter, grillad fläskkarré i skivor och bearnaisesås! Tro det eller ej, men vi KAN äta vettig mat ibland, och inga kommentarer om att det inte är några grönsaker på bilden!




Sådär har Grunko spenderat dom senaste dagarna, enda sättet att få han att sluta läsa och kanske vara lite social = gå ut och röka och sitta och prata en stund var att slita av han boken.. Var dock inte så effektivt för då blev han istället irriterad! DUM GRUNKO!!

Nog för jag har oxå läst en bok, men jag läste faktiskt kortare tid! Vaknade nångång tidigt i morse/inatt å då var lamporna igång och Grunko såg ut att ha somnat ifrån boken, så jag flyttade boken, släkte och somnade om!

Så har jag lekt lite smått shopaholic, gick lite mer pengar än tänkt igår, men mycket av sakerna var sånt jag faktiskt har tänkt köpa men tidigare inte haft råd med! Nångång måste man ju få spendera pengar ordentligt!

Ska fota det jag har köpt och lägga det i ett annat inlägg!

i övrigt så har jag haft en väldigt impulsiv dag, först så åkte jag och Grunko in till stan vid 9 för han skulle ju på skolan, sen så skulle jag åka hem med 10 bussen men då jag kom till Kåge kom jag på att jag skulle hälsa på mamma på dagiset hon jobbar på och ta 12 bussen hem, eller ja det är väl kvart över 12 i Kåge, men då kom jag mitt i lunchen och så blev någon rädd för mig så då for jag vidare och då hade jag två val. 

1: Gå hem till Ersmark, 5 km men hade mycket grejer med mig å så tror jag inte converse räknas som bra promenadskor, mina fotleder tål ju tyvärr inte så mycket och blir ju inte direkt bättre då jag bär på tunga grejer så ska jag rida ikväll och då vill jag gärna kunna använda fotlederna! 

2: Vänta på bussen hem som då gick kvart över 12, och klockan var halv 11.. 

Lösningen blev 10:40 bussen till stan, kollade på lite mobiler å så och åt en liten stripsmeny till lunch! Sen 12:an hem där jag träffade N:et så blev ju ändå bra!

Inga kommentarer: