onsdag 26 maj 2010

You're the one thing that I'm missing here

Nu har jag inte bloggat på äckligt länge! Skamligt va?

Iallafall så har jag nu fått jobb, börjar på Måndag! Känns riktigt bra att få något att göra, och pengarna är ju rätt välkomna dom oxå!

Pappa visste om det, å skvallrade till mamma genom sms, problemet var bara att jag fick inte veta nått, och jag såg att mamma fick sms av pappa och frågade vad han ville, men mamma kunde ju inte säga nått, sen började mamma prata om ifall jag hade laddat mobilen eftersom jag sagt att jag behövde göra det.. men det hade jag ju inte men jag trodde det bara var mamma som behövde ladda sin, sen gick hon ner och typ "Jenna du har fått sms" jag typ "Aja men det är säkert bara Sophia, är luuugnt" men tänkte samtidigt "Va fan petar mamma på min mobil för?"

Sen ringde dom från jobbet och då förstår jag ju varför hon envisades om min jäkla mobil! Sen direkt jag fått jobbet så började mamma diskutera att jag skulle flytta hemifrån! Här ska allt gå fort tydligen! Nog för att jag vill ju flytta hemifrån och det finns ju lediga lägenheter här i Ersmark, men jag kan väl få börja jobba först och få veta hur länge jag ska jobba!

1 kommentar:

mamma sa...

Så är livet min kära dotter.