lördag 2 januari 2010

Jag är finne, dricker spriten med sked säger killen som har tretton öl men däcka på tre

Nu har man överlevt ännu ett år och är nu inne på 2010, vem vet vad som händer i år! 

Just nu sitter jag då fortfarande i pyjamas, min sömnrytm är ordagrant åt helvete! Först sov jag från ca 20-24, sen från 4-14, varför jag ska vakna mitt i natten har jag inte riktigt förstått mig på! 

Blev en lång dag igår! Lite sömn, sen städning i massor, och sen fick jag saft av Mörtens mamma, dom andra fick kaffé men jag failar ju på vuxenpoängen och dricker inte kaffé så jag fick saft istället! 

Sen in i bilen, och till Bygdeträsk och den äldre versionen av Warro, hans bror där vi skulle hämta Warro's ena hund, fick plättar! MUMS! Och så fick man se deras son som bara är några veckor gammal, blev erbjuden att hålla i han, men sånt vågar man ju inte han var ju så liten!  Sen då jag kom in till stan såg jag att det inte gick någon buss på ca 50-55 minuter så då gick jag till Ica och köpte sockar! Folk kollar väldigt konstigt på en då man sitter inne på Vintergatan och byter sockar! 

Väl hemma så fick jag äta China mat och sen krypa ner under mitt underbart fina, fluffiga, mysiga och varma duntäcke! AWESOME!

Idag väntar att äta hemmagjord pizza, dricka cola och hoppas man kommer på nått vettigt att göra! Och just ja! Borsta håret och duscha oxå! Har typ dreads i underhåret! Jävla godluktande skit schampo! Åt fanders med Just Glow!

2 kommentarer:

Shut Up and Train! sa...

Något nyårslöfte i år?

Christina sa...

Just Glow suger jävel. Gå förbi simons mamma och hämta mitt schampoo + balsam som är där...

Saknar dig. Kram