söndag 13 september 2009

Money makes the world go round

Sammandrag av helgen, i fredags var jag med Malin på stan, sen for jag hem till mamma och åt tacos! Helt underbart gott och jag åt massor, fortfarande förvånad över att jag lyckades cykla hem till pappa efteråt! Sen kom Malin till mig, vi tjollrade, såg Zack and Miri make a porno så nu har hon sett hela den sen kollade vi igenom gamla skolkataloger! 

igår (lördag) var jag först på KDRF och såg då Elin tävlade i dressyr, gick bättre än hon trott, hon kom iallafall inte sist! Bra inställning att åka dit å säga att man kommer att komma sist, man blir då iallafall inte ledsen ifall det går dåligt!

Sen for jag, pappa, mamma och Jonte och hjälpte Anna att städa ut lägenheten, fick antal kg kläder, jag börjar fundera om min syster är ungefär lika farlig på shopping som Chrissan! Jonte lyckades cutta sönder två fingrar och spräcka en nagel eller någonting! KLANT!

På kvällen gjorde jag inte mycket mer än umgicks med mamma, t.ex. såg film och hjälpte henne att bära upp Annas gamla säng till Marias rum. 

Idag har jag hittills inte gjort i princip någonting, somnade innan 10 igår kväll och vaknade 9 i morse, ovanligt mycket sömn för att vara jag! 

1 kommentar:

Christina sa...

Vilken trevlig helg ^^ Då får ta och krama malin hårt ifrån mig nästa gång ni ses ;)