lördag 11 oktober 2008

That's what you get!


Kärlek till Paramore säger jag bara, typ glädje varje gång man hör dom!
Visst pop/punk/rock eller vad fasen de nu räknas till är egentligen inte riktigt vad jag brukar lyssna på i vanliga fall men Paramore's musik gör en ju så glad! Även om den inte är så glad alla ggr! Texterna kan vara rätt uppkäftiga, och dom framförs på ett sätt som får det att låta uppkäftigt oxå! Nog för att dom har fina ballader oxå som man kan sitta och halvsova till!


Började lyssna på dom för att jag hittade dom i en Kerrang tidning och såg en söt tjej med knalligt orangerött hår, antingen är det skit eller så är det bra var ju tanken, och nog fasen var det bra! Sen släppte Paramore förra sommaren singeln Misery Business som snabbt spelades överallt och videon visades konstant på olika musikkanaler och helt plötsligt kände alla till dom!
Blev dock lite irriterande efter ett tag då alla började om hur förbannat bra dom var och att man skulle lyssna på dom, för de hade man ju faktiskt gjort i ett år redan, dom andra var bara lite efter då det kom till bra musik!

Att sångerskan Hayley sen ska föreställa att vara född 1988 syns då inte, gissning på hennes ålder brukar vara max 18, men vanligast, 15-16 men hon ser ju så liten och söt ut, tills hon börjar sjunga, för det är ingen liten pipig röst hon har!Kolla länken:
http://ema.mtv.se/watch/115154800/paramore/?uri=mgid:uma:video:mtvema.com:271782

1 kommentar:

Chrissie sa...

vi gick runt jättelänge och sa att dom skulle börja lyssna på dem, men lyssnade dom? nej då... dom började lååångt efter ;) som du skrev :)
men hon är ju bara för söt ;)