lördag 7 september 2013

Its not that I won't remember where I'm from, just don't wanna be here no more

Ligger i sängen och har ingen motivation att göra någonting men är för pigg att sova, kanske beror på att jag drack en cola och sen en Burn där runt 12, är i nått tillstånd då jag är för uttråkad  för att vara vaken men för rastlös för att sova, hade jag haft grejer så hade jag typ vänt upp och ner på hela lägenheten, möblerat om och garanterat bytt golv och tapeter i ren rastlöshet.

Är totalt omotiverad till allt just nu, har typ på riktigt enbart legat i min säng sen i onsdags om jag inte absolut måste göra något, typ gå ut med Yoda, fara till stallet, eller handla för att klockan börjar närma sig kväll och jag inser att jag absolut inte ätit något på hela dagen och heller inte har något hemma.

Hade gärna åkt iväg någonstans, men vem tusan ska man åka iväg med? Alla har ju sina egna liv med jobb, studier, parters och andra vänner och Staffan jobbar ju bara.

Turligt nog verkar inte Yoda ha det problemet utan ligger på mitt täcke och sover gott, min lilla snutt, svårt att tänka sig att han om några få dagar är 1 år, tycker det var nyss han kom springande mot mig och rätt in i hjärtat med fladdrande öron och viftande svans i en lägenhet i Skelleftehamn, 12-13 veckor gammal! Minns hans springstil då, framtassarna lyfte han så högt det gick, snabbare och högre ju mer taggad han blev! De gör han ju iofs fortfarande, då han blir busig eller vill ha något jättegärna så steppar han med framtassarna!

Är ledig några dagar från jobbet och hade hoppats att få träffa Staffan men då han enbart jobbar och sover konstant 10 mil bort så går det ju som dåligt för kan inte åka dit för vad ska jag göra där om han jobbar exakt hela dagen och han kan inte komma hem för han måste jobba, och vore han mot all förmodan ledig en halv dag så är det ju såklart att jag jobbar istället, screw distansförhållanden!
Det enda funktionella är med Chrissan och det är nog pissigt för om jag fick välja så skulle hon gärna få bo granne med mig, eller för all del, sov i min säng!

Världens största mystönt <3

2 kommentarer:

Christina sa...

Du kunde ju ha rest hit ;) Tycker fortfarande du kan ta med dig ditt pick och pack hit och leva lycklig i alla dina dagar :)

Vera sa...

Åh vilken söt bild!