onsdag 21 december 2011

Reading Festival 2012?

Kan man annat än älska bilden? Världens finaste bästis, världens mest rosa hår, världens finaste scen som speglas i dom helt underbart awesomeiga solglasögonen, 30 Seconds To Mars T-shirt och My Chemical Romance huvtröja, Lera! Glad random snubbe i blå/vitrutig skjorta som ser helt överlycklig ut, gissar på att han gillar, eh, vad hette bandet?

Vill så göra det igen, så in case of bra line-up: VEM VILL MED PÅ READING FESTIVAL 2012
Lovar: Motion, Lera, Troligtvis bra musik, Iskalla nätter, Äcklig mat men helt sjukt trevlig festival!

2 kommentarer:

Anders sa...

Jasså det är fler Svenskar som besöker Reading Festival =) Har varit där 2003,2007,2008,2009,2010,2011 och har biljett till 2012! Klara band kan jag säga till 100% är Foo Fighters och The Maccabees, sen är det väldigt troligt att Kasabian och Kaiser Chiefs spelar, fast jag hoppas på Rammstein,Green Day och Foo Fighters som Headliners! Äcklig mat inte den Filipinska Nudles stället precis utanför festivalområdet den är AWESOME! =)
/ Anders

JeayL sa...

Jodå var iofs där för första gången lite för att vi hade några band vi ville se, alla banden spelade på olika ställen, så lite flera i 1! Green Day vore tufft, ett av banden jag ska se innan jag dör..

Vi rörde oss inte så mycket på okänd mark (= utanför grindarna!) var dock en del svenskar där förra året som bodde i tältet nära oss, även norskar, fransmän... drar ju lite olika folk!